Skihuer og skihandsker der varmer

Her på siden finder du alle vores Spyder skihandsker og skihuer til børn, damer og mænd.

Med Spyders skihandsker og skihuer får du kvalitet, komfort og lang holdbarhed. En skihue må gerne være moderne og kan anvendes hele vinteren. Bl.a. er vores skihandsker til damer ofte præget af moderne, varme og funktionelle design. Handskerne er fyldt med fede detaljer og kun de bedste marterialer er anvendt!

Gå aldrig ned på udstyret! 

Vores skihuer og skihandsker fra Spyder og Shred udvælges udfra kvalitet, komfort og design. Vi ønsker kun at tilbyde de bedste produkter med den bedste kvalitet og lang holdbarhed. Dertil skal vores produkter være i fedt design, så du vil bruge det år efter år. 

De varmeste skihuer og skihandkser på markedet

Er du til farver og fest, eller foretrækker du den klassiske sorte skihue, så har vi et bredt udvalg, der helt sikkert også rammer din smag. Ski huer er blevet populære igen og går ofte hånd i hånd med folks forgængelighed. Der findes et hav af forskellige skihuer og skihuen må gerne sende et signal om at du har styr på shitet:-)

Med en Spyder skihue eller en skihuer fra Shred så mærker du aldrig kulden mod dit hoved igen. Uanset om det er en Shred eller Spyder skihue, så er de kedetegnet ved, at være dejlig behagelige og ikke mindst tykke i fleecen eller strikken. Skihuerne benytter du naturligvis også herhjemme som vinterhue. 

Shred og Spyder skihuer er noget af det hotteste, der findes på markedet. Både Spyder og Shred er kendt for en meget tæt strik og robust flecce, som tusindevis af kunder, får glæde af hver dag på pisten. Ski huer kan dertil sættes på mange måder, og der findes et hav af forskellige skihue modeller, i mange forskellige farver og sidst men ikke mindst med masser af flotte print, som du også kan se her på siden. Vil du gerne ses på pisten eller adskille dig lidt i bybilledet, så vælg en skihue fra Spyder og Shred.

Huerne fra Spyder og Shred lever naturligvis op til de høje krav, der stilles for at man har en fantstisk god skihue i mange år. Kort sagt er skihuerne fra Shred og Spyder kendetegnet ved unik pasform, tætsiddende uden at blive ubehagelig, samt et fedt design.

Leder du efter skihandsker til damer eller skihandsker til herrer har vi også et bredt og varierende udvalg.
Ofte fryser damerne om fingerne og der har både Leki og Spyder et udvalg der tilbyder skihandker til damer over en bred kam. Skihandsker til damer er ofte målt på varmen frem for funktionaliteten eller de smarte detaljer.
Se vores udvalg og bemærk at skihandsker til damer er en kategori som vi har givet særlig stor opmærksomhed.

Flere huer og handsker?

Ønsker du at se et endnu større udvalg, bl.a. med Shreds fede huer og Lekis skihandsker, skal du klikke her.

Gå til top