Spyder bukser med kvalitet og komfort

Her på siden finder du alle vores forskellige Spyder bukser, lige fra de korte og smarte træningsbukser til de større, varme, funktionelle skibukser til både herrer, damer og børn.

Spyder udvikler hele tiden på deres kollektioner og i Danmark har Trendysport valgt at sprede vores interesse og vise at Spyder er mere end blot godt skitøj.

I kategorien skibukser mænd har vi et verdensklasse udvalg der spænder bredt i både kvalitet, stil og pris.
Ligeledes har vi skibukser damer, hvor der også er et godt og varieret udvalg.

Ønkser du en dybere forklaring på vores forskellige skibukser til mænd eller skibukser til damer så læs mere her - Skibukser til herrer og damer

Som nævnt er Spyder mere en skitøj og det har vi valgt at vise med nogle sommer- og forårsprodukter - se her Bukser og shorts

Ligesom på vinterbeklædningen har Spyder valgt ikke at gå ned på udstyret og derfor har de produceret en række produkter der sidder godt, strammer de rigtige steder (kompression) og giver den optimale støtte til et godt træningspas.

Vi har selv testet en del af udvalget og kan sige at i trygt kan kaste jer ud i løbeturen, golfrunden eller hvor end det skulle passe jer at iklæde sig et par bukser fra Spyder.

Igen, skibukser herre, skibukser dame og skibukser til mini, bitsy og juniorer findes på en anden side - her

Gå til top