Værd at vide om LEKI

Leki er en tysk virksomhed, der er verdens førende producent af skistave. Leki er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Uanset om du vælger den dyre eller billigere model, så har du en skistav der holder til det meste. Leki sponsorer mange af topatleterne indenfor skisport. Så se lige efter næste gang du ser den Alpine World Cup eller vinter OL – der er helt sikkert masser af Leki skistave.

LEKI producerer innovative skistave og handsker med tysk sans for kvalitet og øje for tidens trend. Hos Trendysport er vi stolte af at have agenturet på at føre LEKIs ’Alpine’-kollektion i Danmark, for LEKI er ekspert i fart, teknik og kontrol, der manifesteres i det patenterede Trigger-system.

Det er bl.a. derfor, at topatleter som Ted Ligety, Mikaela Shiffrin og Felix Neureuther alle racer ned af World Cup-pisterne med et par LEKI-skistave i hænderne.

Derfor er Leki unik – Trigger systemet

Leki er helt unikke på markedet for skistave, da de er de eneste der tilbyde et Trigger-system. Det er et system, der gør det nemt for dig, at holde ved skistaven og du mister den ikke ved styrt. Se vores video længere oppe på siden, for at se hvor smart det er.

 

Vi tilbyder Leki skihandsker, og meget andet fedt tilbehør, som du kan se lige her.

Gå til top