Her på siden finder du vores store udvalg af skibukser til kvinder. Hos Trendysport kommer vores kunder og deres komfort altid først, og derfor er alle varer på vores side håndplukket fra de bedste brands på markedet. Med et par vinterbukser fra Spyder giver man sig selv den bedste beskyttelse imod vinterkulden og de bedste forudsætninger for at dyrke sin sport og opnå endnu bedre resultater.

Bliv ikke begrænset i din aktivitet 

Har du været på skiferie, har du helt sikkert se nogle Spyder dame skibukser i mange flotte farver og fede design. Nedenfor finder du en liste med alt der er værd at vide omkring dame skibukser og vinterbukser fra Spyder, og hvordan du faktisk kan bruge dine vinterbukser som skibukser, og derved spare tusindevis af kroner.

Kort info om Spyder:

Spyder er et amerikansk firma, som producerer alt lige fra outdoor beklædning til handsker og strømper, hvor de kvalitetesstemples af, at være sponsor for det amerikanske ski-landhold. Spyder er kendt for, at producerer skitøj til mænd, damer og børn af højeste kvalitet og med lang holdbarhed, og dame skibukserne og vinterbukserne er ingen undtagelse.

Teknologi der holder:

Vi går meget op i at vores produkter holder længere end andet på markedet, og her er Spyder helt fantastisk. De lægger mange ressourcer i deres udvikling af deres produkter, herunder dame vinterbukser og skibukser. Derfor kan du roligt forvente nogle af markedets bedste skibukser til damer, som holder i mange år frem. Vores udvalg af dame skibukser og vinterbukser er alle i unik kvalitet, og du får som minimum:

-       Isolering: 3M Thinsulate (Holder varmen tæt på kroppen, så du aldrig mærker kulde igen)

-       Vandtæt (20K membran)

-       Vindtæt (20K membran)

-       Åndbarhed

Skibukser eller vinterbukser?

Nu har vi godt nok sagt at det er skibukser vi sælger, men bukserne kan så meget mere! Da de som sagt er vandtæt og vindtæt kan de også bruges som regnbukser, eller bare som helt almindelige dame overtræksbukser, når du skal ud på en kold eller regnfuld vinterdag.

Som tidligere nævnt i indlednignen, kan du spare tusindevis af kroner på dine skibukser, hvis du også benytter dem som vinterbukser. Er du ofte ude og måske cykler, går eller andet i de kolde efterårs- og vintermåneder, så er det rart med nogle vinterbukser, som du være aktiv i. Det kan du være i Spyder skibukserne, da de fungere mindst lige så godt som dame vinterbukser. Du behøver heller ikke være nervøs for, om du får det for varmt i bukserne, da de er åndbare og derfor transporterer de sved og fugt væk fra benene. Ydermere er der ventilationssystem i ski-/vinterbukser til damer, som du kan lyne op ved inderlårene, således at du altid har den rette kropstemperatur.

Find din størrelse af skibukser:

Vi har lavet en nem og overskuel størrelsesguide, når du klikker dig ind på vores skibukser. Så forhåbentlig kan du hurtigt finde frem til din størrelse, ellers så kontakt os gerne, så vi kan guide dig. 

Designet til damejakker:

Spyder skibukser er designet, så de passer til Spyders populære skijakker, som du kan se udvalget af her.

Gå til top