Spyder Damer

ZENITH STRØMPER - HVID/SORT

Varenr: 726924100

Vejl. 300 DKK300 DKK

Den mest komplette skistrømpe i vores sortiment. Her får du virkelig value for money.

Spyder Zenith strømpen til damer er lavet i temperaturregulerende materialer, der kan justere sig i forhold til dit aktivitetsniveau og holder dine fødder friske selv efter en hel dag på ski.

Strømpen er slidstærk, har en tætsiddende pasform og yder maximal komfort. Et must have! 

Fryser du ofte om fødderne, så er Sport Merino de varmeste dame skistrømper som Spyder producerer. 

Er du der i mod på udkig efter en tyndere model, så er dame skistrømperne Pro Liner det rette valg for dig. 

Køb 3 par og få det sidste par gratis.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Går du ikke på kompromis med kvalitet og komfort skal denne strømpe være dit førstevalg. Det er uden tvivl en af de mest komplette skistrømper på markedet, som også kan anvendes til løb om vinteren. I det trefarvede spektre design ser disse strømper lige så fantastiske ud, som de føles.

Vil du have en tykkere og varmere strømpe skal de se på enten den røde/blå eller sorte/coral Sport Merino. Er du modsat på udkig efter en tyndere strømpe bør du se på Pro Liner. 

Tekniske detaljer:

  • 35% Thermocool
  • 42% Polymide nylon
  • 14% Polypropylene
  • 7% Nanoglide
  • 2% Elestana

 

Spyder dame skistrømper findes i 3 tykkelser

Spyder producerer skistrømper i 3 forskellige varianter/tykkelser.

1. Vores tyndeste dame udgave hedder Pro Liner. De giver en unik følelse i skiene, da de er tynde, og du derved mærker hver en bevægelse fra dine fødder, gå direkte i skiene. En fed følelse, når du skal give den lidt ekstra gas, eller vejret er godt, så du ikke behøver den ekstra varme fra skistrømperne. 

2. Vores bedste dame skistrømper hedder Zenith. De er de mest komplette dame skistrømper i vores sortiment, og hos Spyder generelt. Skistrømperne er helt unikke i kvaliteten og komforten. Vi ganranterer dig, at de både vil holde dine fødder dejlig varme, og samtidig give dig en virkelige god følelse på skiene. Her får du virkelig value for money.

3. Vores varmeste dame skistrømper hedder Sport Merino. De er lavet i merino uld, og sidder dejligt tæt på fødderne. De er utroligt varme, og du skal ALDRIG bekymre dig om kolde fødder igen. Hverken på pisten eller herhjemme. Er du en "frossen pind", er det helt klart Sport Merino, du skal vælge. 

Fælles for alle 3 varianter er, at de er designet og udviklet til at give alle skiløbere den bedste varme, komfort og følelse i skistøvlerne, så man får den bedste følelse med sine ski. Kolde fødder kan nemt ødelægge en ellers god dag på ski. Kolde fødder gider vi bare ikke, så du må derfor ikke gå på kompromis med dine skistrømper.

Derfor tilbyder vi altid dig, at købe 3 par dame skistrømper hos os, men kun betale for de 2 par. 

Læs iøvrigt hele vores guide til valg af dame og herrer skistrømper nederst på siden med Spyder skistrømper her. 

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen