Spyder Herrer

WHISTLER

Varenr: 783360304

Vejl. 5200 DKK2600 DKK

Med Spyders Whistler får du ikke lyst til at komme ind i varmen igen. Whistler holder dig nemlig varm og tør i alt slags vejr både på skiferien og vinteren herhjemme.

Jakken er foret med 3M Thinsulate (100g) isolation, som giver, og holder på varmen. Jakken har et fedt design, der helt sikkert vil give dig et cool look, og har et atletisk fit, som gør at jakken sidder yderst behageligt på kroppen. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Whistler skijakke er der ud over lavet med Stretch Polyester 2L med 20/30k og HydroWEB 2.0 Laminate membran, som gør at jakken følger dine bevægelser, og du vil aldrig blive hæmmet i dit skiløb. HydroWEB membranen gør den 100% vind- og vandtæt, mens materialet Spylon DWR i jakken gør, at sne og regn tørrer hurtigere fra jakken, sammenlignet med andre ski- og vinterjakker. 

Jakken er med aftagelig hætte som er justerbar, og snefanget i skijakken er ligeledes aftageligt, hvis du ikke ønsker at bruge det. Dertil er der lomme til liftkort, og alle jakkens lynlåse er vandtætte, så du roligt kan opbevare mobil, kort og andre genstande, der ikke tåler vand. Ved jakkens ærmer sidder der håndledsmanchetter med stretch med hul til tommelfingeren, så jakken vil sidde tæt og holde sne, vand og vind ude. 

Til denne militær grønne Spyder Whistler skijakke vil en sort Dare eller sort Bormio skibuks give et fedt look, som du helt sikkert vil elske, fra første gang du prøver det. Dertil vil vi anbefale dig at finde et passende varmt Spyder inderlag til jakken, så du får optimal varme, komfort og bevægelighed. 

Tekniske detaljer:

  • Pasform: normal (atletisk fit)
  • Materiale: 100% Stretch Polyester med Xt.L membran(20K vandtæt/30K)
  • HydroWEB 2.0 Laminate & Spylon DWR
  • Krave: høj, blød fleece der beskytter hagen
  • Hætte: Aftagelig og justerbar
  • Ærmer: indvendig elastiske stretch manchetter, justerbar ved håndled
  • Lommer: vandtætte lynlåse, foret med blød fleece
  • Funktion: åndbar, vandtæt, vindtæt og god bevægelighed
  • Fyld: 3M Thinsulate(100g) 

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen