Spyder Damer

PRO LINER STRØMPER - BLÅ

Varenr: 726926405

Vejl. 200 DKK200 DKK

Spyder Pro Liner er en letvægt skistrømpe med god svedtransporterende evne.

Et anatomisk design sørger for alle konturerne omkring foden passer ideelt og føles let på både højre og venstre fod.

Strømpen kan anvendes til alt lige fra træning, løb, ski og anden form for aktivitet.

Leder du efter en varm strømpe, så er Sport Merino skistrømpe den varmeste Spyder skistrømpe på markedet, mens Zenith er den mest komplette skistrømpe. 

Køb 3 par og få det sidste par gratis.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Den største skientusiast hos Trendysport bruger strømpen på de dage, hvor den bare skal have ekstra gas på skråningerne. Støvlerne strammes mest muligt om den tynde strømpe, så selv de mindste bevægelser i fødderne går direkte i skiene.

Så er det bare afsted…Yahoooooo!

Er du på udkig efter en varmere dame skistrømpe bør du gå efter denne Zenith strømpe. Er du en frossenpind, bør du se på den røde/blå eller sorte/coral Sport Merino, som er den klart varmeste skistrømpe.  

Tekniske detaljer:

  • 66% acrylic-pillex
  • 32% nylon 
  • 2% elasten (spandex)

Spyder dame skistrømper findes i 3 tykkelser

Spyder producerer dame skistrømper i 3 forskellige tykkelser.

1. Vores tyndeste dame model hedder Pro Liner. De giver dig en unik følelse i skiene, da de er tynde, og du derved mærker hver en bevægelse fra dine fødder, gå direkte i skiene. En fed følelse, når du skal give den lidt ekstra gas, eller vejret er godt, så du ikke behøver den ekstra varme fra skistrømperne. 

2. Vores medium dame model hedder Zenith. Det er de mest komplette skistrømper i vores sortiment til damer, og hos Spyder generelt. Den er helt unik i kvaliteten og komforten. Den vil både holde dine fødder dejlig varme, og samtidig give dig en virkelige god følelse på skiene. Her får du virkelig value for money.

3. Vores varmeste dame skistrømper hedder Sport Merino. De er lavet i merino uld, og sidder dejligt tæt på fødderne. De er utroligt varme, og du skal ALDRIG bekymre dig om kolde fødder igen. Hverken på pisten eller herhjemme. Er du en "frossen pind", er det helt klart Sport Merino, du skal vælge. 

Fælles for alle 3 modeller er, at de er designet og udviklet til at give alle skiløbere den bedste varme, komfort og følelse i skistøvlerne, så man får den bedste følelse med sine ski. Kolde fødder kan nemt ødelægge en ellers god dag på ski. Kolde fødder gider vi bare ikke, så du må derfor ikke gå på kompromis med dine skistrømper.

Derfor tilbyder vi altid dig, at købe 3 par dame skistrømper hos os, men kun betale for de 2 par. 

Læs iøvrigt hele vores guide til valg af dame og herrer skistrømper nederst på siden med Spyder skistrømper her. 

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen