Spyder Herrer

VANQYSH - BLÅ/VOLCANO

Varenr: 181706482

Vejl. 7800 DKK5850 DKK

Vanqysh skijakke er vanvittig tekniske ski-/vinterjakker fra Spyder. Du kan derfor godt skrue dine forventninger helt i vejret - den skuffer dig ikke.

I denne blå og volcano farvet skijakke er alle de bedste materialer samlet, og der er ikke er gået på kompromis med kvalitet, detaljer, komfort og holdbarhed. 

Vanqysh er en af de varmeste skijakker fra Spyder overhovedet, da den er med hele 100 gram Primaloft Silver Isolation. Fryser du ofte, eller vil du bare være sikker på aldrig at fryse igen på skiferien, så er denne skijakke skabt til dig. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Vanqysh fra Spyder er som sagt en af de bedste skijakker og vinterjakker på markedet. Den er lavet med 360º Stretch Nylon med Gore-Tex, som gør at jakken følger dine bevægelser, og du vil aldrig blive hæmmet i dit skiløb pga. jakken. Dertil er skijakken lavet med en ny og forbedret udgave af Spylon DWR. Det betyder, at skijakken er 100% vind- og vandtæt, samt gør, at sne og regn tørrer hurtigere fra skijakken end andre modeller. Du vil derfor aldrig mærke kulden igen.

Jakken er forret med PrimaLoft Silver Insultaion (100 gram), hvilket gør jakken ekstra varm og åndbar, så sved og fugt, bliver transporteret ud i luften, og du vil derfor blive holdt tør og varm. 

Skulle uheldet være ude er der selvfølgelig også taget hånd om dette. Skijakken er nemlig med det unikke Recco® sikkerhedssystem, der bruges til at optimere søgningen efter personer begravet i sneen. Den kan kort sagt være med til at redde liv.  

Jakken er med justerbar hætte, som også kan tages af, lige som snefanget i jakken er aftageligt, hvis du ikke ønsker at bruge det. Dertil er der lomme til liftkort, og alle jakkens lynlåse er vandtætte, så du roligt kan opbevare mobil, kort og andre genstande, der ikke tåler vand. Ved jakkens ærmer sidder der håndledsmanchetter med stretch med hul til tommelfingeren, så jakken vil sidde tæt og holde sne, vand og vind ude. 

Til denne Spyder Vanqysh jakke anbefaler vi disse sorte skibukser. Mangler du et passende inderlag til jakken, vil en af vores Spyder skitrøjer give dig optimal varme, komfort og bevægelighed. 

Tekniske detaljer:

  • Pasform: tæt
  • Længde: normal, (str. M måler på ryggen 71 cm fra krave til bund)
  • Yder materiale: 360º Stretch Nylon med Gore-Tex og Spylon+DWR
  • Krave: høj, blød fleece der beskytter hagen
  • Hætte: aftagelig, justerbar
  • Ærmer: indvendig elastiske stretch manchetter med hul til tommelfinger, justerbar ved håndled
  • Lommer: vandtætte lynlåse, foret med blød fleece
  • Funktion: åndbar, vandtæt, vindtæt og god bevægelighed
  • Foring: PrimaLoft Silver Insulation(100g)
  • Recco® sikkerhedssystem

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen