VANNA - SHRASTAWOOD SHRED solbriller - Shred solbriller til herrer og damer - solbrille fra Shred - solbriller med træstel

Shred

VANNA - SHRASTAWOOD

Varenr: DSGVANE11

Vejl. 1400 DKK1120 DKK

Vanna Shrastawood henvender sig til kvinderne, der søger et ungt og frisk look.

Det får man med Vanna Shrastawood, hvor det regnbuefarvet stel er medvirkende til at give dig et sprødt og moderne look.

Solbrillen kan tilmed anvendes til alle begivenheder f.eks. når du kører i bil, cykler på arbejde, er på ferie eller noget helt fjerde.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Træstellet i Vanna Shrastawood er håndlavet i Italien, og sikrer dig en kvalitet og komfort, du ikke troede fandtes i solbriller. Dertil vejer solbrillen kun 33 gram, og linsen er med NoDistorien NXT. Det betyder, at linsen er designet til at give dig det bedste udsyn i dag og om 5 år. En anden Shred dame solbrille med træstel er Vanna Shnerwood Dark

Linsens farve i solbrillen er mørk med et gråt kontrast Shred-logo på siden af stellet. 

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Dame solbriller med kant

Shred solbriller fra Vanna serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for feminim stil og mode. Vores Vanna serie adskiller sig fra mængden, da de henvender sig til damerne der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Det tynde stel giver Vanna solbrille serien et ungt og moderne look, der kan anvendes til alle begivenheder, uanset hvem der benytter solbrillerne. 

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen