Shred

VANNA SHNERWOOD DARK

Varenr: DSGVANE31D

Vejl. 1700 DKK1275 DKK

Vanna Shnerwood Dark er til kvinderne, der tør og vil skille sig ud.

Den reflekterende linse med det frække stel design, gør at solbrillerne adskiller sig fra mængden. Solbrillen passer perfekt, hvis du skal på festival eller på ferie. 

Guld-logoet på træstellet er prikken over I´et. Det giver lige Shred solbrille det sidste pift af moderne og elegance. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Vanna Shnerwood Dark vejer 33 gram, og er med NoDistortien, som betyder, at solbrillerne ikke dugger til, og derved vil linsen ikke blive dårligere med årene. 

Træstellet i Shred solbrillen er håndlavet i Italien, og den reflekternede grå/sort linse i solbrillen justerer sig efter solen. En anden Shred dame solbrille med træstel er denne Vanna Shrastawood

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Dame solbriller med kant

Shred solbriller fra Vanna serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for feminim stil og mode. Vores Vanna serie adskiller sig fra mængden, da de henvender sig til damerne der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Det tynde stel giver Vanna solbrille serien et ungt og moderne look, der kan anvendes til alle begivenheder, uanset hvem der benytter solbrillerne.

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen