Shred solbriller til herrer og damer - solbrille fra Shred - VANNA BRUSHED ROYAL

Shred

VANNA BRUSHED ROYAL

Varenr: DSGVANG52

Vejl. 1500 DKK1200 DKK

Er du royal eller har du blåt blod i årene? Med Vanna Brushed Royal kan du ligne en ægte prinsesse!

Denne solbrille er super elegant til damerne, og med den diskrete blålig farve, vil du helt sikkert føle dig som en prinsesse.

Vanna Brushed Royal har utallige fede detaljer, og har blandt andet samme reflekterende linse som Sherwood Dark

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Shreds Vanna Brushed Royal giver dig et klassisk royalt look, der bliver piftet op af det grå kontrast Shred-logo på stellet.

Dame solbrillen kan benyttes til alle begivenheder f.eks. når du kører i bil, cykler på arbejde, er på ferie eller noget helt fjerde. Træstellet i Vanna Brushed Royal er håndlavet i Italien, og sikrer dig en kvalitet og komfort, du ikke troede fandtes i solbriller.

Solbrillen vejer kun 33 gram, og linsen er med NoDistorien NXT, som betyder, at linsen er designet til at give dig det bedste udsyn i dag og om 10 år. 

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Dame solbriller med kant

Shred solbriller fra Vanna serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for feminim stil og mode. Vores Vanna serie adskiller sig fra mængden, da de henvender sig til damerne der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Det tynde stel giver Vanna solbrille serien et ungt og moderne look, der kan anvendes til alle begivenheder, uanset hvem der benytter solbrillerne.

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen