STOMP SHRASTAWOOD - Shred solbriller til herrer og damer - solbrille fra Shred

Shred Unisex

STOMP SHRASTAWOOD

Varenr: DSGSTPE12

Vejl. 1600 DKK1280 DKK

Stomp Shrastawood har det hele!

Denne model er fyldt med fede detaljer og de bedste materialer, og vil give dig et look, der holder i mange år.

Solbrillen er perfekt til årets festival, sommerferie, eller når du kører i bil. Stellet rundt linsen er sort med en regnbue farvet kant, der gør solbrillerne levende og vildt fede. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Stomp Shrastawood er med træstel, som er håndlavet i Italien, og det blå kontrast logo på siden, skaber dynamik og glæde til solbrillerne. De oser af selvtillid og overskud! 

Med sit 6 kurvede steldesign, og NoDistorion NWT linsesystem får du det bedste syn gennem solbrillen. 

Solbrillerne vejer kun 38 gram. og materialet i solbrillens regnbuefarvet stel er lavet med flerlag celluloseacetat, som giver stellet ekstra styrke. 

Solbrillen fra Shred er ligesom alle Shreds solbriller 100% UV-beskyttende og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Lifestyle solbriller til hverdagen og ferien 

Med Stomp Shrastawood Polar kan du gå en tur i parken, langs vandkanten, cykel en tur og samtidig bære din helt egen stil! Vores Shred solbriller er håndlavet i Italien med tanke på funktionalitet og ægte italiensk design. Vores Stomp solbrille-serie er til manden eller damen, der ønsker netop lækkert design, funktionalitet og en kvalitet de ikke får andre steder. 

Solbrillerne er pefekte til hverdagen eller ferien, hvor de giver et fedt afslappet look, der stråler af glæde og varme.

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen