Shred

STOMP BRUSHED CHARCOAL

Varenr: DSGSTPG32

Vejl. 1400 DKK1120 DKK

Shred solbrillen Stomp Brushed Charcoal er en superfed solbrille med ultraviolet linse, der oser af underspillet italiensk design og moderne elegance. Den er perfekt til hverdagen og ferien, hvor du gerne vil skille dig ud uden at gå på kompromis.

Solbrillen vejer blot 38 gram, og er med NoDistorien NWT linse, som giver dig det bedste udsyn, uanset om du er på vandretur i bjergene eller cykler på arbejde. Derved undgår du duggede linser, som med tiden sætter sig fast mellem linsens lag. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Materialet i solbrillens stel er lavet med flerlag celluloseacetat, som giver stellet ekstra styrke.  

Stomp Brushed Charcoal solbrillen fra Shred er ligesom alle Shreds solbriller 100% UV-beskyttende og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Lifestyle solbriller til hverdagen og ferien 

Vores Shred solbriller er håndlavet i Italien med tanke på funktionalitet og ægte italiensk design. Vores Stomp solbrille-serie er til manden eller damen, der ønsker netop lækkert design, funktionalitet og en kvalitet de ikke får andre steder. 

Solbrillerne er pefekte til hverdagen eller ferien, hvor de giver et fedt afslappet look, der stråler af glæde og varme. 

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen