Spyder Herrer

SPORT MERINO STRØMPER - GRØN

Varenr: 626902315

Vejl. 250 DKK250 DKK

Sport Merino er de varmeste skistrømper, der findes med merino uld.

Du skal i hvert fald ikke bekymre dig om kolde fødder, når du bruger disse grønne Sport Merino skistrømper. 

Med en svedtransporterende blanding af merinould og syntetiske stoffer giver denne Spyder Sport Merino strømpe en naturlig varme og komfort, så den er ideel til de kolde og lange dage på skråningerne. 

Er du på udkig efter en tyndere skistrømpe, er det Pro Lineren, du bør se på, mens vores mellem udgave af Pro Liner og den tykke Sport Merino er Zenith, som er den mest komplette Spyder skistrømpe. 

Køb 3 par og få det sidste par gratis.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

En kop the og bløde varme strømper går hånd i hånd de dage, hvor man bare ikke vil fryse. Med Sport Merino skistrømper til herrer fra Spyder kommer du ikke til at fryse om fødderne igen. 

De er produceret i Italien og fremstår i et klassisk design kombineret med flot kontrastfarve i neon.

Sport Merino findes også i en sort udgave.

Tekniske detaljer:

  • 42% polyamid nylon
  • 28% Merino uld
  • 28% akryl 
  • 2% elasten (spandex)

Spyder skistrømper findes i 3 varianter

Spyder producerer skistrømper i 3 forskellige varianter/tykkelser.

1. Vi starter med vores tyndeste model, som hedder Pro Liner. Disse tynde Pro Liner strømper giver en unik følelse i skiene, da de er tynde, og du derved mærker hver en bevægelse fra dine fødder, gå direkte i skiene. En fed følelse, når du skal give den lidt ekstra gas, eller vejret er godt, så du ikke behøver den ekstra varme fra skistrømperne. 

2. Fra den tyndeste til den varmeste model, som hedder Sport Merino. De er lavet i merino uld, og sidder dejligt tæt på fødderne. De er utroligt varme, og du skal ALDRIG bekymre dig om kolde fødder igen. Hverken på pisten eller herhjemme. Er du en "frossen pind", er det helt klart Sport Merino, du skal vælge. 

3. Den meste komplette skistrømpe fra Spyder hedder Zenith. Det er klart den mest komplette skistrømpe i vores sortiment, og hos Spyder generelt. Den er unik i kvaliteten og komforten. Den vil både holde dine fødder dejlig varme, og samtidig give dig en virkelige god følelse på skiene. Her får du virkelig value for money.

Fælles for alle vores skistrømper er, at Spyder har designet og udviklet til at give alle skiløbere den bedste varme, komfort og følelse i skistøvlerne, så man får den bedste følelse med sine ski. Kolde fødder kan nemt ødelægge en ellers god dag på ski. Kolde fødder gider vi bare ikke, så du må derfor ikke gå på kompromis med dine skistrømper.

Derfor tilbyder vi altid dig, at købe 3 par skistrømper hos os, men kun betale for de 2 par. 

Læs iøvrigt hele vores guide til valg af skistrømper nederst på siden med Spyder skistrømper her. 

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen