SMARTEFY BLACKOUT CBL Skibriller til herrer og skibriller til damer - Shred skibrille - Skibriller  og goggles til damer og herrer - Gode goggles til skiferien

Shred

SMARTEFY BLACKOUT CBL

Varenr: DGOSMAG41B

Vejl. 1700 DKK1360 DKK

Klassisk sort goggle med et moderne snit. 

Denne skibrille er med det prisvindende system Shred Wide, der giver dig det bedste udsyn på pisten! 

Skibrillen er med lynhurtigt linseskift, og me CBL system der skaber kontraster på pisten, således at du kan se alle detaljerne i sneen. 

Til denne skibrille anbefaler vi ekstra linsen Frozen Reflect eller Grey, da du derved vil være dækket ind til alt slags vejr på skiferien.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Af unikke tekniske detaljer i disse skibriller er Contrast Boosting Linse. Når solen skinner og lyser ned på sneen, skaber det en lys refleksion, som gør det svært, at se de små landskabsdetaljer foran dig i form af spor, huller, ”blødt” sne mm. Kan du ikke se dette, kan det koste dig styrt, da du ikke er forberedt på udfordringerne, der kan opstå, når du suser ned af pisten. Shred har i sine skibriller derfor udviklet Contrast Boosting Linse, som gør, at du kan se alle detaljerne i sneen.

Her ud over er der også NoClog i skibrillerne. På de kolde og våde skidage kommer der ofte vand fra snefnug på din linse. Når varmen fra dit hoved og kulden fra vandet mødes, fører det ofte til at linsen dugger til, og vandet sidder fast på linsen. Med Shred NoClog sikrer du, at dette ikke sker.

NoClog er et behandlingssystem, der får vandet til at glide ned og væk fra skibrillerne.

Læs mange flere af de tekniske detaljer, og fede features der er i skibrillerne fra Shred herunder. 

Tekniske detaljer:

Vil du være dækket helt ind, når vejret er dårligt, anbefaler vi, at tilkøbe en linse med en højere VLT til f.eks. snevejr eller dårligt vejr. Så vil du altid have den mest optimale sigtbarhed, og derved mister du ingen skidage pga. vejret. 

Til denne skibrille linse er det oplagte valg denne linse

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen