Skibriller til herrer og skibriller til damer - Shred skibrille - Skibriller  og goggles til damer og herrer - Gode goggles til skiferien SIMPLIFY BLACKOUT CBL/PLASMA + BONUS LINSE

Shred Unisex

SIMPLIFY BLACKOUT CBL/PLASMA + BONUS LINSE

Varenr: DGOSIMH11C

Vejl. 2100 DKK1680 DKK

Med Simplify Blackout CBL/PLASMA får du den bedste skibrille i vores sortiment, og nogle af de bedste på markedet.

Du er dækket ind til alt slags vejr på skiferien.

Linsen i skibrillen en klar linse med en VLT på 14%, hvilket gør, at du får det bedste udsyn, når det er sol og klart vejr på skiferien.

Dertil medfølger en gratis ekstra mørk linse med en VLT på 34%, som bruges, når vejret er mindre godt og det er overskyet.

Og med skibrillernes indbygget 1-2-3 linse system, så er linsen skiften på 30 sekunder, hvis vejret skulle skifte i løbet af dagen. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Skiftet kan som sagt gøres på 30 sek. og vupti, så kan du også se konturerne i alt slags vejr. Med den ekstra linse får du selvfølgelig også et gratis etui til linsen, så den kan ligger sikkert i din jakke lommer. Derved er du dækket ind til både de gode solskinsdage samt når det sner. Ekstra linsen får du altså med til samme pris som Blackout koster normalt.

Af andre unikke tekniske detaljer i disse skibriller er Contrast Boosting Linse. Når solen skinner og lyser ned på sneen, skaber det en lys refleksion, som gør det svært, at se de små landskabsdetaljer foran dig i form af spor, huller, ”blødt” sne mm. Kan du ikke se dette, kan det koste dig styrt, da du ikke er forberedt på udfordringerne, der kan opstå, når du suser ned af pisten. Shred har i sine skibriller derfor udviklet Contrast Boosting Linse, som gør, at du kan se alle detaljerne i sneen.

Her ud over er der også NoClog i skibrillerne. På de kolde og våde skidage kommer der ofte vand fra snefnug på din linse. Når varmen fra dit hoved og kulden fra vandet mødes, fører det ofte til at linsen dugger til, og vandet sidder fast på linsen. Med Shred NoClog sikrer du, at dette ikke sker.

NoClog er et behandlingssystem, der får vandet til at glide ned og væk fra skibrillerne.

Læs mange flere af de tekniske detaljer, og fede features der er i skibrillerne fra Shred herunder. 

Tekniske detaljer:

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen