Spyder Herrer

MANDATE T-NECK - SORT/RØD

Varenr: 191263100

Vejl. 1000 DKK750 DKK

WOW! Mandate er en helt ny skitrøje kollektion fra Spyder i vores sortiment, og den er bare fantastisk. 

Du får en skitrøje der har en helt unik svedtransporterende og åndbar evne, en evne der kommer dig til gavn på fx. skibakken.
Du kan ydermere bruge denne skitrøje til træning i fitness, løb og meget mere.

Den er lavet i 360 grader stretch polyester AVRA Yarn teknologi, der sikrer, at du bliver holdt tør og varm uanset dit aktivitetsniveau.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Spyder´s Mandate t-neck er måske ikke den mest stilfulde, men du får masser af action i det grafiske udtryk og en skitrøje der signalerer fuld fart.

Den fås også i farverne sort/hvid.

Tekniske detaljer:

  • God pasform
  • 360 grader polyester stretch
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • AVRA Yarn teknologi

Mandate er en helt ny 2019/20 t-neck serie hos Trendysport - og den leverer op til vores forventning! 

Spyder skubber endnu engang til grænsen for t-nekcs. Denne serie når helt nye højder indenfor unik pasform, stretch, varme, komfort og ikke mindste holdbarhed. 

T-necks (turtle-necks) er et af de mest populære produkter i vores sortiment. Det skyldes ikke mindst, at skitrøjen er det perfekte mellemlag, midlayer eller secondlayer, alt efter hvad du ønsker at kalde det. Detaljer og design er anderledes og adskiller sig på sin helt egen måde fra mængden. 

Mandate sætter en tyk streg under, at Spyder er helt unikke indenfor mellemlag til skiferen til herrer og damer. Skitrøjerne kan nemlig anvendes til langt mere end som en skitrøje, du blot benytter 2 uger om året. 

Disse midlayer skitrøjer, er udviklet til at svede og være aktiv i. Derfor passer de til alt slags træning både udendørs og indendørs træning. Vi garanterer fuld tilfredshed for alle vores trøjer.

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen