Spyder Herrer

LIMITLESS DRY WEB T-NECK - GRØN/WEB

Varenr: 417068399

Vejl. 900 DKK540 DKK

"Er den trøje 3D printet?" spørger du dig selv.

Men nej. Dette vilde grønne design fra Spyder er lavet på ægte klassisk Spyder manér, og det er noget af det fedeste, vi længe har set på en skitrøje. 

Den er lige noget for dig, der gerne vil adskille dig fra vennerne.

Du får her en skitrøje der har en helt unik svedtransporterende og åndbar evne, som er det perfekte mellemlag til skiferien.

Den er lavet i polyester med DRY W.E.B. teknologi, der sikrer, at du bliver holdt tør og varm uanset dit aktivitetsniveau.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Spyder´s Limitless Dry Web t-neck er en stilfuld trøje, der helt sikkert ikke vil skuffe dig! Den findes i mange design, farve og mønstre. Den fås nemlig også i farverne burstgrøn/cracksort/camosort/edderkop og sort med striber. 

Tekniske detaljer:

  • God pasform
  • Polyestertrøje
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • DryWEB teknologi 

 

Limitless er en grænseløs skitrøje serie!

Limitless serien er en helt ny 2017/18 t-neck serie hos Trendysport - og den leverer op til vores forventning! 

Spyder skubber endnu engang til grænsen for t-nekcs. Denne serie når helt nye højder indenfor unik pasform, varme, komfort og ikke mindste holdbarhed. 

T-necks (turtle-necks) er et af de mest populære produkter i vores sortiment. Det skyledes ikke mindst, at skitrøjen er det perfekte mellemlag, midlayer eller secondlayer, alt efter hvad du ønsker at kalde det. Detaljer og design er anderledes og adskiller sig på sin helt egen måde fra mængden. 

Limitless serien sætter en tyk streg under, at Spyder er helt unikke indenfor mellemlag til skiferen til herrer og damer. Skitrøjerne kan nemlig anvendes til langt mere end som en skitrøje, du blot benytter 2 uger om året. 

Disse midlayer skitrøjer, er udviklet til at svede og være aktiv i. Derfor passer de til alt slags træning både udendørs og indendørs træning. Vi garanterer fuld tilfredshed for alle vores trøjer. 

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen