BELUSHKI  SHRASTAWOOD Solbriller fra Shred   med træstel

Shred

BELUSHKI SHRASTAWOOD

Varenr: DSGBLSD12

Vejl. 1400 DKK840 DKK

Belushki Shrastrawood fra Belushki serien er solbrillerne der får dig ud over rampen, da den er fyldt med fede detaljer der bare skal opleves!

Træstellet og de farvede linser løfter niveauet fra et traditionelt look til noget helt særligt.

Rammen omkring linsern er regnbuefarvet, og sammen med det orange farvet Shred logo på stellet, skaber det "liv" i solbrillerne. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Komforten i Belushki Shrastawood er helt i top, og du vil føle, at sobrillerne er special designet til dig, når du får dem på for første gang.  

Shreds Belushki Shrastawood giver dig et fedt ungt og moderne look, som kan benyttes til alle begivenheder f.eks. når du kører i bil, cykler på arbejde, er på ferie eller noget helt fjerde. Stellet i Belushki Shrastawood er naturligvis håndlavet i Italien, da der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten af Shred solbriller. Derved sikrer du en kvalitet og komfort, du ikke troede fandtes i solbriller.

Solbrillen vejer 44 gram, og linsen er med NoDistorien NXT, som betyder, at linsen er designet til at give dig det bedste udsyn i dag og om 10 år. 

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Lifestyle solbriller til dig med overskud

Shred solbriller fra Belushki serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for maskulin moderne stil og komfort. Vores Belushki serie adskiller sig fra andre gode solbriller, da de kan anvendes af alle der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Belushki solbrillerne har et klassisk design, og skaber et look der viser kontrol, selvtillid og masser af overskud. Det moderne look solbrillerne også giver gør, at solbrillerne kan anvendes til alle begivenheder.

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen